Furka: voor de inrichting en installatie van uw grootkeuken of restaurantkeuken

Efficiënte grootkeukens

Bouwt u een rusthuis, school of ziekenhuis? Dan hebt u een stevige keuken nodig. Ze moet voorzien zijn op alles: grote hoeveelheden bereiden, snel afwasbergen verwerken én logisch in elkaar zitten. Zo lopen de personeelsleden elkaar niet voor de voeten. Furka specialiseert zich al meer dan vijftig jaar in grootkeukens. De partner bij uitstek dus voor uw efficiënte keuken.

Ontwerp én installatie restaurantkeukens

Bent u benieuwd wat Furka u te bieden heeft? Laat ons dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte. Bevalt het plan u? Dan ontwerpen én installeren we uw keuken. Onze eigen studiedienst levert de plannen, en ons inoxatelier maakt uw meubels precies op maat van uw keuken. En gaat er achteraf iets stuk? Dan buigt onze technische dienst zich over het probleem. U ziet het: we hebben alle kennis in huis om u een perfecte grootkeuken te bieden.

Horeca keukens

Furka helpt u aan een geweldige grootkeuken, maar we doen méér dan dat. Ook restaurants helpen we graag bij de efficiënte organisatie van hun keuken. Of hebt u alleen een industriële vaatwasmachine nodig? Dan leveren we die.

Uw grootkeuken ontwerpen en installeren? Dat doet Furka graag. Geef ons snel een seintje.